YENİ STAD GÖSTERİ MAÇIYLA AÇILDI

YENİ STAD GÖSTERİ MAÇIYLA AÇILDI

Yayladağı Belediyesi tarafından ilçe gençlerine ve Yayladağıspor’a tahsis edilen Yayladağı İlçe Stadyumu gösteri maçıyla resmen hizmete girdi.

Gösteri maçına Yayladağı Kaymakamı Halil Yazıcı, Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, Yayladağı İlçe Milli Eğitim Müdürü Hikmet Bilgil, ilçe kurum amirleri ile ilçenin geçmiş dönem tecrübeli futbolcuları katıldı. Santra vuruşunu Yayladağı Kaymakamı Halil Yazıcı ve Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın’ın yaptığı açılış maçı öncesinde hatıra fotoğrafı da çekildi.

YALÇIN: STADYUMUMUZ HAYIRLI OLSUN

Gösteri maçının dostça tamamlanmasının ardından açıklamalarda bulunan Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın; “Stadımızda açılış maçını yaptık. FIFA Standartlarında yenilediğimiz futbol stadımızda, ilçe kurum amirlerimiz ve Yayladağıspor geçmiş dönem tecrübeli futbolcularımızla açılış maçını gerçekleştirdik. İlçe Kaymakamımız Halil Yazıcı ile birlikte santra dokunuşunu yaptığımız dostluk karşılaşması ile başlayan 2023-2024 futbol sezonu hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı. Yayladağı İlçe Stadyumu, Yayladağıspor Kulübünün yanı sıra ilçedeki amatör spor branşlarına da ev sahipliği yapacak. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.