YENİDEN REFAH’TAN MEMUR-SEN’E ZİYARET

YENİDEN REFAH’TAN MEMUR-SEN’E ZİYARET

Yeniden Refah Partisi Hatay İl Başkanı Galip Altınöz, Antakya İlçe Başkanı Mehmet Tanrıcı ve Yeniden Refah Partisi Antakya belediye başkan adayı Şaban Doğru Memur-Sen İl Başkanı İsmail Bayrakdar’a nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Yeniden Refah Partisi’nin Hatay’da gerçekleştirdiği yapılanma faaliyetlerin ve projeleri hakkında Başkan Bayrakdar’a bilgilendirmelerde bulunan Altınöz’ün yanı sıra, ayrıca Antakya Belediye Başkan adayı Şaban Doğru da çalışmalarını aktardı. Başkan Bayrakdar çıkmış oldukları yolda Yeniden Refah Partisi heyetine başarı dileklerini iletti. Başkan Bayrakdar ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada; “Yeniden Refah Partisi Hatay İl Başkanı Galip Altınöz, Antakya İlçe Başkanı Mehmet Tanrıcı ve Yeniden Refah Partisi Antakya belediye başkan adayı Şaban Doğru sendikamıza nezaket ziyaretinde bulundular. Yaklaşan yerel seçimler ile ilgili görüş ve düşüncelerini paylaştılar. Yeniden Refah Partisi heyetine yapmış oldukları nazik ziyaretleri dolayısıyla teşekkür eder yapılacak olan seçimlerin ilimize hayırlar getirmesini temenni ederim” dedi.Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.