ALTINDA DALGALANMA DEVAM EDİYOR!

ALTINDA DALGALANMA DEVAM EDİYOR!

Yastık altı yatırımının en önemli parçası olan altındaki dalgalanma devam ediyor. Hatay’ın tarihî Uzun Çarşısı’nda kuyumculuk yapan esnaflar, altındaki dalgalanmaya, anlam veremediklerini fakat bu süreci yakından takip ettiklerini söylediler.

Son günlerde altın fiyatlarının dakikalar içinde değişiklik gösterdiğini ve altın fiyatlarında tahminde bulunamadıklarını ifade eden kuyumcu esnafı seçimden sonra altında ciddi bir tırmanış olabileceğine dikkat çektiler.

Yatırımcılar ise bu belirsizlik yüzünden altına yatırım yapmaktan çekindiklerini ifade ederek, “Altın fiyatlarındaki dalgalanma, günlük ve haftalık bazda bakıldığında hâlâ devam ediyor. Biz bu inişli çıkışlı durumun sezonla alakası olduğunu düşünüyoruz. Belirsizliğin yıl sonuna kadar süreceğini tahmin ediyoruz. Kapattığımız zaman farklı oluyor açtığımız zaman farklı oluyor. Bizde şaşkınız. Birden yükseliyor, birden düşüyor sebebini bizde bilmiyoruz. Artık altın düşer yükselir diye tahmin de edemiyoruz. 24 saat sürekli bir hareketlilik söz konusu” dediler.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.