YEŞİLDAL: HATAY’IMIZI EL BİRLİĞİYLE AYAĞA KALDIRACAĞIZ

YEŞİLDAL: HATAY’IMIZI EL BİRLİĞİYLE AYAĞA KALDIRACAĞIZ

TBMM Anayasa Komisyonu Üyesi ve AK Parti Hatay Milletvekili Av. Adem Yeşildal, Hatay’ı Hataylılarla el ele vererek ayağa kaldıracaklarını kaydetti.

Devletin tüm imkanlarıyla sahada yer aldığını kaydeden Milletvekili Yeşildal, son olarak Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Vedat Gürgen, Hatay Valisi Mustafa Masatlı, AK Parti Milletvekilleri, İlçe Belediye Başkanları ve AK Parti teşkilat üyelerinin yoğun ilgi gösterdiği Hatay Kentsel Tasarım projesi sunumuna katılım sağladı. Programda Hatay’ın deprem sürecinde devam eden inşa çalışmalarının akabinde geleceği nokta ile ilgili fikir edinen Milletvekili Yeşildal, bu proje ile Hatay’ın eski günlerine kavuşacağını kaydetti.

HATAY’IMIZI ESKİ GÜNLERİNE KAVUŞTURACAĞIZ

Milletvekili Yeşildal, Hatay’da devam eden çalışmalarla ilgili açıklamasında; “Genel itibarıyla Hatay’da ne durumda olunduğu ve en yakın zamanda ilimizi kalkındıracak kentsel tasarım projelerinin devreye gireceğini konuştuk. Hatay’da yıkılan ve enkazı kaldırılan binalarla ilgili soru işaretlerinin kaldırılması için gerek Valiliğimiz, gerek ilgili Bakanlığımız ve gerekse de ilgili kurum ve kuruluşlarımız üzerine düşen görevi bir plan dahilinde hiçbir aksamaya mahal vermeyecek şekilde yerine getirmek için çalışıyor. Hatay’ımızın eski ihtişamlı günlerine dönmesi için Bakanlığımız dahil ilgili tüm kurum ve kuruluşlarımız, taşın altına elini koymuş olup plan ve projeler dahilinde çalışarak bu yükümlülüğü omuzlamışlardır. Süreç, bir seferberlik sürecidir. Yepyeni bir anlayışla daha güvenli, depreme dayanıklı mimariyle yeniden bir Hatay inşa edeceğiz. Bunda kararlıyız. Devletimizin tüm tasarrufu da bu yöndedir” dedi.Milletvekili Yeşildal, devam eden konut çalışmalarının da kısa süre içinde netice vermeye başlayacağını ve kış gelmeden vatandaşları evlerine yerleştirmeye başlayacaklarını kaydetti.Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.