YIKIM FİRMALARININ ZULMÜ NEREYE KADAR?

YIKIM FİRMALARININ ZULMÜ NEREYE KADAR?

Hatay’da devam eden yıkım çalışmaları işkenceye dönüşmeye devam ediyor.

Kenti toz duman altında bırakan yıkım firmaları Hatay halkına zulüm uygularken, kenti toz altında bıraktıkları yetmiyormuş gibi can almaya da devam ediyorlar. Hatay’ın her tarafından devam eden yıkımlardan şikayetleri binleri aşan vatandaşlar, hiçbir şikayetin dikkate alınmadığını belirterek sorunlarına etkin çözüm isteklerini üst perdeden aktarmaya devam ediyor.

ALTINÖZÜ’NDE YIKIM FİRMASI KAZA YAPTI: 2 ÖLÜ

Hatay Meş’ale Gazetesi olarak günlerdir dile getirdiğimiz ancak bir türlü çözüm bulunamayan yıkım firmalarının dikkatsizliği can almaya devam ediyor. Son olarak Altınözü’nde meydana gelen trafik kazasında yıkım firmasına ait hafriyat kamyonunun karıştığı kazada 2 kişi hayatını kaybetti.

BU İHMALLER NEREYE KADAR SÜRECEK

Yıkım firmalarının çalışmalarının her aşaması Hataylı vatandaşlar için ayrı işkence olmaya devam ediyor. Su kullanılmadan devam eden çalışmalar sıcaklıkların tavan yaptığı şu günlerde ortalığı toza bularken, suların kesik olduğu dönemlerde ise adeta işkenceye dönüşüyor. Yerinde ayrıştırmadan dolayı geciken yıkımlar, Hatay’da hayatın normale dönmesini geciktiriyor. Bunun yanı sıra enkaz kalıntılarının taşınması süreci de trafiği felç ediyor. Yıkım çalışmalarının başladığı günden bu yana yaşanan 100’ü aşkın trafik kazasında onlarca vatandaş hayatını kaybetti. 100’lerce vatandaş ise yaralanırken, çok sayıda araç maddi hasar aldı.

HİÇBİR SORUMLULUK ÜSTLENMİYORLAR

Yıkım firmaları, bunca ihmale rağmen kendilerinden hesap soran vatandaşlara “Nereye şikayet ederseniz edin, biz sorumlu değiliz” şeklinde tepki göstererek ihmalleri sonucunda sorumluluk üstlenmekten de ısrarla kaçınıyorlar.

Hataylı vatandaşlar, ithal yıkım firmalarının uyguladığı zulme dur denilmesini ve yıkım çalışmalarının vatandaş sağlığının önceliğe alınarak yapılmasını istiyor.Haber:Kazım ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.