YILMAZ: HEP BİRLİKTE ANTAKYA’MIZI YENİDEN İNŞA EDECEĞİZ

YILMAZ: HEP BİRLİKTE ANTAKYA’MIZI YENİDEN İNŞA EDECEĞİZ

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, depremle sarsılan kenti ayağa kaldırmak için gerçekleştirdiği asfalt atağına Uzunalıç Mahallesi ile devam etti.

Antakyalılara verdiği sözü yerine getirmek için gece gündüz demeden çalışmalarını sürdüren Başkan Yılmaz, vatandaşları çamurlu ve çukurlu yol sorunundan kurtarana dek asfalt çalışmalarının tüm mahallelerde süreceğini kaydetti.

VATANDAŞLARDAN BAŞKAN YILMAZ’A TEŞEKKÜR

Antakya Belediyesi’nin mahalle yollarını asfaltlamasından büyük memnuniyet duyan vatandaşlar, Başkan İzzettin Yılmaz’a ve emeği geçen tüm ekiplere teşekkürlerini sundular.

“ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ SÜRÜYOR”

Çalışmaların sürdüğü Uzunalıç Mahallesi’ne ziyaret gerçekleştirerek ekiplerden çalışmaların seyri hakkında bilgi alan Başkan Yılmaz, kendisini karşılayan vatandaşlarla sohbet etti. Asfalt çalışmalarının Uzunalıç Mahallesi’ne hayırlı olması temennilerini ileten Başkan Yılmaz, planlamalar çerçevesinde tüm mahallelerde asfalt hizmetinin tamamlanacağını da sözlerine ekledi. Başkan Yılmaz yaptığı açıklamada; “Uzunalıç Mahallesi’nde söz verdiğimiz gibi asfalt hizmetimiz tüm hızıyla devam ediyor. Ekiplerimiz, ilçemiz genelinde çalışmalarını aralıksız sürdürmektedir. Hep birlikte Antakya’mızı yeniden inşa edeceğiz” ifadelerini kullandı.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.