HULL CİTY-HATAYSPOR HAZIRLIK MAÇI TV8’DE

HULL CİTY-HATAYSPOR HAZIRLIK MAÇI TV8’DE

İngiltere Championship ekiplerinden Hull City, Türkiye’deki ikinci hazırlık maçında Hatayaspor ile karşılaşıyor. Hull City-Hatayspor hazırlık maçı, TV8’de futbolseverlerle buluşuyor. 9 Temmuz Pazar günü 19.30’daki mücadeleyi, TV8 ekranlarından takip edebilirsiniz.

Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu TV8, Türkiye’de iki hazırlık maçı yapacağını açıkladı. Hull City 5 Temmuz günü oynanacak Galatasaray mücadelesinin ardından 9 Temmuz’da Hatayaspor ile karşılaşacak.

Hull City-Galatasaray maçının ardından Hull City-Hatayspor maçının da yayıncısı TV8 oldu. 9 Temmuz Pazar günü 19.30’daki Hull City-Hatayspor mücadelesini TV8 ekranlarından takip edebilirsiniz. TV8’in yaz boyunca hazırlık maçı yayınlarına devam etmesi bekleniyor.
Hatay’a Gönül Veren Herkesi Bekliyoruz

Hazırlık maçının duyurusunu Hatayspor teknik direktörü Volkan Demirel yaptı. Instagram hesabından yaptığı paylaşımda Hull City ile karşılaşacaklarını duyuran Demirel, Hatayspor’a gönül veren herkesi karşılaşmaya beklediklerini açıkladı. Volkan Demirel’in yaptığı paylaşım şu şekildeydi:

Hatay’a gönül veren ve destekleyen herkesi bu geri dönüş günümüzde yanımızda görmek bize güç verecektir.

TV8’de İkinci Hazırlık Maçı

Hatayspor ile Hull City arasındaki hazırlık maçı, TV8 ekranlarından yayınlanacak ikinci karşılaşma olacak. 5 Temmuz Çarşamba 19.45’teki Hull City ile Galatasaray arasındaki hazırlık maçı da bu ekranlarda olacak.

Kocaeli’de oynanacak Galatasaray-Hull City maçının ardından Bursa’daki Hatayspor-Hull City maçını da yayınlayacak TV8’in sürprizlerine devam etmesi bekleniyor. Önümüzdeki dönemde farklı takımların hazırlık maçları da bu ekranlarda olacak.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.