YEŞİLKÖY MAHALLESİNDE ULAŞIM RAHAT NEFES ALACAK

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir’in öncülüğünde Samandağ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından çalışmalar sürdürülüyor.

YEŞİLKÖY MAHALLESİNDE ULAŞIM RAHAT NEFES ALACAK

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir’in öncülüğünde Samandağ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından çalışmalar sürdürülüyor. Yeşilköy Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde parkeye hazırlık çalışması yapılıyor. Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yıldız çalışmaları yerinde inceledi. Yapılan çalışmalar ile Yeşilköy Mahallesinde vatandaşlar ulaşımda rahat nefes alacak.İncelemeler esnasında Samandağ Belediyesi Fen İşleri Müdürü Mehmet Ali Bulut’ da hazır bulunarak Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yıldız’a çalışmalar hakkında bilgi verdi.Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yıldız tarafından yapılan açıklamada; “ Belediye Başkanımız sayın Mithat Nehir’in öncülüğünde gerçekleştirdiğimiz çalışmalar ile kış aylarında vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamamaları için çalışmalarımızı hızlandırdık. Şu an itibarı ile Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz Yeşilköy Mahallesi Atatürk Caddesi’nde parkeye hazırlık çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşlarımızın daha rahat ve daha güvenilir ulaşım sağlamaları için çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Daha modern yollar, daha refah yaşam ile daha yaşanabilir bir Samandağ için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” ifadelerine yer verildi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.