2022’NİN İHRACAT YILDIZLARI TÖRENİNDE BEYZA PİLİÇ’E ÖDÜL

2022’NİN İHRACAT YILDIZLARI TÖRENİNDE BEYZA PİLİÇ’E ÖDÜL

“2022 Yılı İhracatın Yıldızları Ödül Töreni” düzenlendi. Türkiye’nin 2022 yılındaki ihracatına 2,06 milyar dolar değer ile destek veren AHBİB, en fazla ihracat gerçekleştiren 28 üyesini ödüllendirdi. İhracattaki başarısından dolayı Beyza Piliç de ödüle layık görüldü.Mersin Divan Otel’de düzenlenen törende açılış konuşması yapan AHBİB Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Memiş, pazar çeşitliliğini artırmaya yönelik faaliyetlere öncelik verdiklerini, dünya çapında prestijli fuarlara katılım sağladıklarını, Fransa, Almanya ve ABD pazarlarında Türkiye’nin üretim gücünü ve ürün kalitesini tanıtarak ülke ekonomisine değer kazandırmak için gayret gösterdiklerini belirtti.

İHRACAT ÖDÜLÜ ALAN BEYZA PİLİÇ’TE GELENEK DEĞİŞMEDİ

Ödül alanlar içerisinde Türkiye’de 2022 yılı ihracatında 469. sırada yer alan, sektöründe en fazla ihracat yapan firmalardan Beyza Piliç de yer aldı. Ödülü Beyza Piliç Yönetim Kurulu Üyesi Cemalettin Çalışkan aldı.Beyza Piliç, tavuk ürünleri yanı sıra faaliyet alanlarında yaptığı ihracat dolayısıyla ödüle layık görüldü.

2022 YILI İHRACATIN YILDIZLARI LİSTESİNE GİREN FİRMALAR

AHBİB 2022 yılı İhracatın Yıldızları Listesi’nde şu firmalar yer aldı: Dicle Gıda, Başhan Tarımsal Ürünler, Arbel Bakliyat, Aves Enerji Yağ, Memişoğlu Tarım, ADM Besin, Omnia Nişasta, Durum Gıda, Göymen Food, Armada Gıda, Pioneer Tohumculuk, Tat Nişasta, Akyem(Beyza Piliç), Mirbey Un Gıda, Ekrem Agro Dış Ticaret, Bayramoğlu Kardeşler, Progen Tohum, Soriaco Gıda, Anı Bisküvi, Bifa Bisküvi, Lark Gıda, Modern Çikolata, Şimşek Bisküvi, Özalp Un, Eryağ Erciyes Yağ, Oylum İç ve Dış Ticaret, Öz-Yıl Un, Redruby Gıda. Ödül gecesi toplu fotoğraf çekilmesinin ardından sona erdi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.