Müfide&Sabahattin Evliliğe İlk Adımı Attı

Hatay’ın köklü,saygın ve sevilen ailelerinden olan Belli ve Küçük ailelerinde nişan heyecanı yaşandı

Müfide&Sabahattin Evliliğe İlk Adımı Attı

Hatay’ın köklü,saygın ve sevilen ailelerinden olan Belli ve Küçük ailelerinde nişan heyecanı yaşandı.Sanatın modaya dönüştüğü yer olarak bilinen Melmoda Bay-Bayan Terzihanesi’nin başarılı işletmecisi Sabahattin Küçük ile Müfide Belli Harbiye Deliban Otel’de gerçekleşen töreninde evliliğe ilk adımlarını attılar.

Nişan törenine Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Belli ve Küçük ailelerinin büyükleri ve Müfide&Sabahattin  çiftinin sevenlerinin katıldı.Müfide&Sabahattin çiftinin nişan yüzüklerini takan Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz,mutlulukları gözlerinden okunan çifti tebrik ederek Allah tamamına erdirsin dileğinde bulundu.


Gece boyunca eğlencenin tam gaz devam ettiği nişan töreninde Müfide&Sabahattin çifti bu mutlu anlarında kendilerini yalnız bırakmayan Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz ve tüm konuklara teşekkür ettiler.Geceyi ölümsüzleştirmek isteyen konuklar Müfide&Sabahattin çifti ile bol bol objektiflere poz verirken nişan töreni finalde toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.
Hatay Meşale  Gazetesi olarak Müfide&Sabahattin çiftine hayırlı olsun dileklerimizle Allah tamamına erdirsin diyoruz.  

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.