ÜLKÜ OCAKLARIMIZ VARLIĞINI HER ŞART ALTINDA DEVAM ETTİRECEKTİR

ÜLKÜ OCAKLARIMIZ VARLIĞINI HER ŞART ALTINDA DEVAM ETTİRECEKTİR

MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, Belçika’da hain terör örgütü PKK destekçilerinin Ülkü Ocağına yaptığı saldırıya tepki gösterdi. Kaşıkçı: “Türkiye’nin büyümesini ve her ferdinin mutlu bir şekilde hayatını sürdürmesini merkezine alan Ülkü Ocaklarımız varlığını her şart altında devam ettirecektir.” dedi.

KULUÇKA MERKEZİ HALİNE DÖNMÜŞ

MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı konuyla ilgili yaptığı açıklamada: “Avrupa’nın çeşitli şehirlerinde Ülkü Ocaklarımıza karşı devam eden bu planlı saldırıların amacını gayet iyi biliyoruz.  Avrupa, ülkemizin birliğine karşı olan tüm terör örgütlerinin adeta kuluçka merkezi haline dönmüş durumundadır.

HEDEFLERİNE ÜLKÜ OCAKLARINI ALIYORLAR

Bu terör örgütleri ülkemize karşı ne zaman uzak menzilli bir saldırı planlasalar hedeflerine Ülkü Ocaklarını alıyorlar.  Türkiye’nin büyümesini ve her ferdinin mutlu bir şekilde hayatını sürdürmesini merkezine alan Ülkü Ocaklarımız varlığını her şart altında devam ettirecektir.” dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.