HEDEFE BAŞARIYLA ULAŞACAĞIZ

HEDEFE BAŞARIYLA ULAŞACAĞIZ

İsmail Köybaşı, Selçuk İnan gibi önemli futbolcuları yetiştiren Arsuz Karaağaç Spor Kulüp Başkanı Rızkullah Yılmaz, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da Süper amatör ligi ve alt yapıda gıpta ile gösterilen kulüp görüntüsü vermeyi hedefliyoruz” dedi.

Ayhan Sağıroğlu’nun kulübün futbol direktörlüğüne getirdiklerini belirten Rızkullah Yılmaz, altyapı gelişim borumlusu Ali Uyar’ın teknik direktör olarak görevlendirildiğini kaydetti. Yılmaz, “Temennimiz ilçe halkına layık futbol oynayıp, her zaman olduğu gibi Arsuz Karaağaç Spor olarak en iyi seviyelere futbolcu yetiştirmek” diye konuştu.

SAĞIROĞLU: TAŞIN ALTINA ELİMİZİ KOYDUK

Kulübün futbol direktörlüğüne getirilen Ayhan Sağıroğlu, yeni sezonda geçmiş yıllarda olduğu gibi bölge gençlerine deneyimlerini aktarıp, iyi yerlere getirmek için taşın altına elimizi koyduklarını söyledi. Sağıroğlu, şunları ifade etti: “Her kategoride iyi futbol oynayan, doğruları yapmaya çalışan takımlar hazırlamak en büyük hedefimiz.”

UYAR: İNANCIMIZ TAM

Karaağaç Spor Teknik Direktörü Ali Uyar da kendinden bahsettiren bir kulüp hedefinde olduklarını vurguladı. Uyar, şunları söyledi: “Bu sezon yetenekli gençlerimizin şans bulduğu, geçen yılki kadromuza katacağımız aramıza katılacak yeni transferlerimiz ile beraber oynadığı futbolla kendinden bahsettiren, Arsuz Karaağaç spor’un katıldığı ligde her daim hedefi olan bir kulüp olduğunu futbol kamuoyuna göstermek istiyoruz. Oyuncularımın en iyi seviyelere gelmesi için Teknik ekip olarak canla başla çalışıp, verdiğimiz emeğin halkını mutlaka alacağımıza inancımız tamdır.” Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.