ALTINÖZ: “HATAY’DA MİLLİ GÖRÜŞ “GALİP” GELECEK

ALTINÖZ: “HATAY’DA MİLLİ GÖRÜŞ “GALİP” GELECEK

Yeniden Refah Partisi Hatay İl Başkanı Galip Altınöz Kırıkhan’da milli görüş sevdalısı binlerce vatandaş ile buluşmasında; “Hatay’da tüm belediyelerimizde milli görüş galip gelecek” dedi.

İl Başkanı Altınöz, Kırıkhan’da vatandaşlara seslendi. Belediyelerde Milli Görüş iktidarını yeniden tesis edeceklerini kaydeden Altınöz, “31 Mayıs seçimleri Hatay’da partimiz için bir besmeledir, hayırlı bir başlangıç olacaktır. Merhum Genel Başkanımız Necmettin Erbakan dönemi öncesinde 89 ve 94 seçimleri öncesinde yolsuzluk ve borç batağındaki belediyeler hizmet veremez haldeydi, şehirlerin sokakları çöp çamur ve çukura teslim olmuştu. Ancak 89 ve 94 seçimleriyle işbaşı yapan Millî Görüş belediyeciliği hüküm sürerken, belediyeler laf değil hizmet üretti, milletin tek kuruşu boşa harcanmadı. Sonradan Millî Görüş’ten ayrılıp aynı belediyelerde koltuğa oturan aynı insanlar oldu, ama Millî Görüş bereketi olmadı, olamadı, belediyeleri boğazına kadar borca batırdılar. Dolayısıyla marifetin kişilerde değil, Milli Görüş gömleğinde olduğu ortaya çıktı. Çare geçmişte olduğu gibi bugün de Milli Görüştür, Yeniden Refah Partisi olarak 31 Mart’tan itibaren ahlaklı, faziletli, merhametli, liyakatli, dirayetli ve gayretli belediye başkanlarımızla, “Ahlaklı Belediyecilik” anlayışıyla milletimizin yüzünü yeniden güldüreceğiz” dedi.

“HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’Nİ VE İLÇELERİ MİLLETİN İNAYETİ İLE KAZANACAĞIZ”

Altınöz, Hatay’da Yeniden Refah’a büyük bir ilgi ve teveccüh olduğunu belirterek, milletin sesine kulak vereceklerini kaydetti. Altınöz konuşmasında; “Tüm parti teşkilatlarımızla buradayız. Hatay’ımızda, Antakya’mızda, Yayladağı’mızda, İskenderun’umuzda, Kırıkhan’ımızda ve tüm belediyelerimizde tarih yazacağız. Hatay’ımızın her köşesinde, her bir vatandaşımızın refahı için çalışmaya devam edeceğiz.

‘AHLAKLI BELEDİYECİLİK, MİLLİ GÖRÜŞ RUHUYLA YENİDEN REFAHLA YENİDEN GELECEK’

Millî Görüş anlayışından uzak belediyelerde neler yaşanıyor? Bugün Türkiye’de tabelaları ayrı ancak uygulamaları aynı olan partilerin belediyecilik anlayışları çökmüştür, yerle yeksan olmuştur. Ve bu sorunlu zihniyetin sebebi de ahlak yoksunluğudur, ahlak sorunudur. Millî görüş belediyeciliği demek ahlaklı belediyecilik demektir. Ahlaklı belediyecilik. Bu bir zihniyettir. Bir anlayıştır. Bir ruhtur. Yeniden Refah Partisi olarak bu çürümüş, milletin bıkıp usandığı ahlaktan yoksun, rant odaklı belediyecilik anlayışını Cenabı Allah’ın izniyle milletimizin teveccühüyle yıkacağız ve yerine ahlaklı hâkim kılacağız inşallah. Ahlaklı belediyecilik Millî görüş ruhuyla Yeniden Refah’la, yeniden gelecek inşallah. Siz değerli hemşehrilerimizden hassaten ricam bizlere destek vermeniz ve Kırıkhan’ımız başta olmak üzere tüm ilçelerimizde ve Hatay Büyükşehir Belediyesi’nde Milli Görüş’e sahip çıkmanızdır. 31 Mart’ta desteklerinizi bekliyor, hepinizi Allah’a emanet ediyorum” ifadelerini kullandı.

SEÇİM BÜROSU AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRDİ

Başkan Altınöz, konuşmasının ardından katılımcılarla birlikte Kırııkhan Seçim bürosu açılışını gerçekleştirdi. Kırıkhan’da kendilerine gösterilen yoğun ilgiden dolayı çok memnun olduğunu kaydeden Başkan Altınöz, ilçe ziyaretlerinin 31 Mart’a kadar aralıksız süreceğini ve halkla kucaklaşmaya devam edeceklerini belirtti. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.