BAŞKAN PARLAR YUMURTA BAYRAMINI KUTLADI

BAŞKAN PARLAR YUMURTA BAYRAMINI KUTLADI

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay İl Başkanı Hasan Ramiz Parlar, Arsuz’da gerçekleşen Sabataaj bayramı (Yumurta bayramı) şenliğine katıldı.

Arsuz Belediyesi tarafından Akçalı Mahallesi’nde düzenlenen şenlikte milletvekilleri, kaymakamlar, ilçe başkanları, STK Başkanları ve vatandaşlar katıldı.

Başkan Parlar, Yumurta Bayramı dolayısıyla Hatay halkına barış ve huzur diledi. Başkan Parlar yaptığı açıklamada; “Akçalı mahalle muhtarlığı ve Arsuz Belediye Başkanlığınca düzenlenen Sabataaj bayramı (Yumurta bayramı) şenliğine Milletvekillerimiz, İskenderun ve Arsuz Kaymakamları, İskenderun ve Arsuz Belediye Başkanlarımız İl yöneticilerimiz, ilçe başkanımız ve yöneticilerimiz, Kadın kollarımız ile birlikte katıldık. Sivil toplum kuruluşlarının ve yöre halkının kalabalık bir şekilde katıldığı etkinlik Hatay’a yakışan güzellikte sevgi yumağına dönüştü. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.