ALTINÖZÜ ZEYTİN ÜRETİCİLERİ DERTLİ

ALTINÖZÜ ZEYTİN ÜRETİCİLERİ DERTLİ

Zeytinyağı üreticisi, Altınözü Kaymakamı Bülent Uygur’dan, Afrin zeytinyağı aldatmacasına karşı destek istedi.

Altınözü zeytin-zeytinyağı üreticisi, Afrin zeytinyağının ülkeye sokularak iç piyasaya sürülmesi girişimine karşı İlçe Kaymakamı Bülent Uygur’dan destek beklediklerini bildirdi. Altınözülü zeytinyağı üreticisi Mehmet Refik İnan, Kaymakam Bülent Uygur’a hitaben şu mesajı yayınladı:

“Altınözü ilçemizin yanıtımı için büyük çaba sarf eden, Altınözü aşığı, mükemmel insan ve Hatay ilimizin en başarılı, saygıdeğer ismi Altınözü Kaymakamımız Sayın Bülent Uygur’dan, Altınözülü zeytinyağı üreticisi çok değerli müstahsillerimiz adına başlatmış olduğumuz mücadelemize destek bekliyoruz. Afrin’den, sözde ihracat kaydı ile getirilen zeytinyağlarının asitleri veya vasıfları belirtilmediği için, son günlerde fırsatçılar çok açık ve aşırı bir şekilde bu ürünü iç piyasaya satarak, hem üretici hem zeytinyağı sektöründe faaliyet gösteren düzgün firmalara büyük darbe vurmaya devam ediyor.

Bu haksız uygulamaya son vermek için başlatmış olduğumuz mücadelemize, değerli Kaymakamımız Sayın Bülent Uygur’dan büyük destekler bekliyoruz. Bu konuda Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanım Hikmet Çinçin’i, Belediye Başkanı Rıfat Sarı’yı, MHP İlçe Başkanımız Adem Türk Bey’e, Altınözü ilçemizin Ziraat Odası Başkanı Sabahattin Bayır’a, Antakya Ziraat Odası değerli Başkanı Mehmet Okay, değerli Milletvekillerimiz Lütfi Kaşıkçı, Suzan Şahin, Mehmet Güzelmansur, bireysel olarak Behiç Çinçin, İzmir / Ege Bölgesi’nden değerli Hatice Zeybek, ayrıca cesur yürekli değerli basın mensuplarına, vermiş oldukları mücadeleden dolayı canı gönülden kutluyorum.

Bütün Türkiye’deki zeytinyağı üreticisi emektar müstahsillerimiz adına mücadelemize destek veren herkesi tebrik ediyorum. Lütfen, destek vermeye devam edelim. İnşallah, elbirliği ile bu haksız uygulamaya son vermek için bütün yetkilileri harekete geçirerek, sorunu çözümüne kavuşturacağız. Saygılarımla. Emeği geçen herkesi kutluyorum. Haber: Ferit LİF

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.