ANTAKYA BELEDİYESİ’NDEN ÖĞRENCİLERE EĞİTİM DESTEĞİ

ANTAKYA BELEDİYESİ’NDEN ÖĞRENCİLERE EĞİTİM DESTEĞİ

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’ın talimatlarıyla Antakya Belediye Başkan Yardımcısı Alev Seçmen, konteyner kentlerdeki öğrencilere eğitim desteklerini ulaştırdı.

Başkan Yılmaz’ın öğrencilere verdiği değerin göstergesi olarak iletilen hikaye ve sınav kitapları öğrencileri memnun etti. Kitapları öğrencilere ileten Seçmen, öğrencilere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti teşkilatı ve Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’ın selamlarını iletti.

SEÇMEN: CUMHURBAŞKANIMIZIN VE BAŞKANIMIZIN SELAMLARINI İLETTİK

Başkan Yardımcısı Seçmen, konteynerleri bizzat dolaşarak dağıttığı yardımlarla ilgili yaptığı açıklamada; “Emlak konut konteyner kentte yaşayan ilköğretim ve YGS sınavına hazırlanan öğrencilerimize hikaye kitabı ve sınava hazırlık kitapları götürdük. Cumhurbaşkanımızın Ak Parti teşkilatımızın ve belediye başkanımızın selamını ilettik” ifadelerini kullandı.

Kitapları teslim alan öğrenciler desteklerinden dolayı başta Cumhurbaşkanı Erdoğan olmak üzere Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’a ve Antakya Belediye Başkan Yardımcısı Alev Seçmen’e teşekkürlerini ilettiler. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.