ANTAKYALILAR 31 MART’TA YETER DİYECEK

ANTAKYALILAR 31 MART’TA YETER DİYECEK

İYİ Parti Antakya Belediye Başkan Adayı Doktor Ferhat Küçükler 31 Mart seçimlerinin Antakya için yeni bir dönüm noktası olacağını söyledi. Mahalle ziyaretlerini hız kesmeden sürdüren Küçükler atanmışlar ile dayatılmışlar arasında kalmak istemeyen Antakyalıların 31 Mart günü Yeter diyeceğini savundu.

Son olarak Narlıca, Gülderen, Kuzeytepe mahallelerinde geniş toplantılar düzenleyen ve projelerini anlatan Küçükler, Antakya’nın alternatifsiz olmadığını ve gittiği her yerde vatandaşların 3.bir yol olarak İYİ Parti’yi gördüklerini belirtti.

Narlıca toplantısında konuşan Küçükler, “Biz bu yola vatandaşlarımızın tercihlerini kısıtlayan onların geleceğini ipotek altına alan, sözde projeler ile başkalarının amaçlarına hizmet edenlere karşı çıktık. Yola çıkarken büyüyeceğimizi biliyorduk fakat her gittiğimiz caddede, sokakta ve mahallede bizlerle beraber çığ gibi büyüyen binlerce vatandaşımızı gördük. İktidarın 20 yıllık sözde hizmetinin faturasını 6 Şubat’ta hep beraber ödedik. Öte yandan ise işleri güçleri hamaset üretmekte olan insanları da gördük. Bizimle beraber binlerce vatandaşımızda bunları gördü. Bu yüzden Antakyalılar 31 Mart’ta bu yapılara yeter diyecek ve 1 Nisan itibariyle şehri bizler el birliğiyle hep beraber yöneteceğiz. Söz veriyorum” ifadelerini kullandı.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.