ANTAKYA’NIN EHLİNE TESLİM EDİLMESİ ŞARTTIR

ANTAKYA’NIN EHLİNE TESLİM EDİLMESİ ŞARTTIR

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, kent kamuoyunun görüşlerine göre Cumhur İttifakı kanadı için son durak olma özelliği taşıyor.Hatay genelinde adı ilk olarak açıklanması beklenen Başkan İzzettin Yılmaz’ın olmaması halinde büyük bir oy kaybı yaşanacağının altını çizen kanaat önderleri, bu vesileyle Cumhur İttifakı’nı oluşturan partilere İzzettin Yılmaz’ın etrafında kenetlenilmesi çağrısını yinelediler.Başkan Yılmaz, İzzettin Yılmaz’sız bir Antakya hayali kuranlara inat hem Antakya Belediyesi’nin korunması, hem de Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin Cumhur İttifakı saflarına katılması için yoğun çalışmalarını sürdürüyor.Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, kent tarihinin en başarılı belediye başkanı olarak 95 mahalledeki tüm vatandaşları sevgi ve takdirini kazandı. Yerle bir olan, 45’ten fazla mahallesi yeryüzünden silinen kenti ayakta tutmak için var gücüyle çalışan İzzettin Yılmaz, yaklaşan yerel seçimler öncesinde de Cumhur İttifakı’nın Antakya için tek alternatifidir. Edindiği siyasi deneyimi Antakya’ya harcayan İzzettin Yılmaz, deprem öncesinde tüm sorunlarını çözdüğü kenti yeniden imar etmek için var gücüyle çalışmaya devam ederken, bazı Antakya düşmanları İzzettin Yılmaz’sız Antakya hayali kurmaya devam ediyor. Hatay Meş’ale Gazetesi olarak bir kez daha uyarma görevimizi yerine getiriyoruz. Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ve eşi Emine Erdoğan hanımefendinin övgülerine mazhar olmuş, çalışmalarıyla devletimizin en üst kademesinden takdir görmüş İzzettin Yılmaz’ın, yeniden Antakya Belediye Başkanı olması Antakya’nın ayağa kalkması için şarttır. İzzettin Yılmaz’sız Antakya hayali kuranlar, aynı zamanda Cumhurbaşkanlığı makamını da karşılarına almış sayılacaklardır. 

İZZETTİN YILMAZ ANTAKYA’NIN İKİNCİ MİMARIDIR

 İzzettin Yılmaz Antakya’nın ikinci mimarıdır. Depremin izlerinin tamamen silinmesi, Antakya’nın eski kimliğine kavuşması için Antakya’da İzzettin Yılmaz döneminin devam etmesi, Antakya’nın ehline teslim edilmesi şarttır. Burada AK Parti ve MHP’ye düşen görev adaylık sürecinde genel başkanlarının doğru bilgilendirilmesi ve Antakya&İzzettin Yılmaz bağının kopartılmadan Antakya’nın İzzettin Yılmaz’a yeniden teslim edilmesidir.Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.