ANTAKYA’NIN MİRASI BAŞKAN YILMAZ’A EMANET

ANTAKYA’NIN MİRASI BAŞKAN YILMAZ’A EMANET

6 Şubat deprem felaketinin ardından Antakya’da kapsamlı bir çalışma başlatan Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, kentin kültürel mirasına da sahip çıkıyor.

Kenti eski kimliğine kavuşturma niyetinde olan Başkan Yılmaz, bu anlamda gerçekleşen tüm toplantılara da katılarak fikirlerini belirtiyor. Başkan Yılmaz, son olarak Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdür Vekili Birol İnceciköz’ün başkanlığında Antakya’da gerçekleştirilecek olan kültür varlıkları restorasyon çalışmaları hakkında istişarelerde bulundu.

RESTORASYON ÇALIŞMALARI DEĞERLENDİRİLDİ

Başkan Yılmaz, katıldığı toplantıyla ilgili yaptığı açıklamada, “Kültürel Miras Bilimsel Danışma Kurulu toplantısındayız. Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdür Vekili Birol İnceciköz’ün başkanlığında şehrimizde gerçekleştirilecek olan kültür varlıkları restorasyon çalışmaları hakkında istişarelerde bulunduk. Şehrimize bu konuda gösterdikleri önemden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.  Haber:Zeliha Naz ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.