BELEDİYEYİ BELEDİYE BAŞKANI YÖNETİR

BELEDİYEYİ BELEDİYE BAŞKANI YÖNETİR

Hatay’daki ilçe belediyelerinde yaşanan başına buyrukluk son dönemlerde artarak devam ediyor.Belediyede birden fazla başın bulunması, başkanın yoğun gündeminden istifade eden ayakların baş olmaya kalkması ile tüm işlerin birbirine karışmasının sonucunda hizmetlerin durma noktasına gelmesi vatandaşları mağdur ediyor. Belediye içinde kendi hükümdarlıklarını kurmaya çalışan bu kişilerin astığım astık, kestiğim kestik tutumları ile açtıkları karmaşayı çözmek de yine onlara bu gücü veren belediye başkanlarına düşüyor.

SİZ BENİM KİM OLDUĞUMU BİLİYOR MUSUNUZ?

Belediye içinde sırtını sağlam kayaya dayayarak hareket eden, kendine itaat etmeyene siz benim kim olduğumu biliyor musunuz diyerek diz çöktürmeye çalışan bu baş belaları belediyelerin kanını emerek hayatlarını idame ettirmeye çalışıyor.

HATAY MEŞ’ALE ENSENİZDE!!!

Hatay’ın sönmeyen Meş’alesi olarak ilçelerinde rant, vurgun, soygun düzeni kuran, vatandaşa hayatı zindan ederken, kendileri şatafat içinde yüzen bu isimleri tek tek biliyoruz. Ancak kamuoyu salahiyeti açısından kendilerine çeki düzen verene dek susmayı tercih ediyorduk, fakat bugün itibariyle susmayıp yapılan her olumsuzluğu ve yolsuzluğu gündemimize taşıyacağız. Bu isim ve isimlere akıllarını başlarına alarak hizmet belediyeciliğine yönelmelerini, aksi takdirde kanunun önüne çıkana kadar her gün kendilerini yazarak o aydınlık hayatlarını karartacağımızı bir kez daha vurguluyoruz…

Belediyeyi yöneten bir başkan olur ayrıca bazı olumsuz yapılan kayıt dışı işlerin ve iş takipçilerinin imza yetkilileriyle beraber olumsuz işleri çözdükleri ve bu işler karşılığında gelir elde ettikleri vatandaşlar arasında konuşuluyor. Biz Hatay Meş’ale Gazetesi olarak bu işin peşini sonuna kadar kovalayacağımıza dair kamuoyu önünde söz veriyoruz. Haber:Kazım ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.