BAŞKAN ÇİNÇİN ALMAN-TÜRK TSO FORUMUNA KATILDI

BAŞKAN ÇİNÇİN ALMAN-TÜRK TSO FORUMUNA KATILDI

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından yerle bir olan Hatay’ın toparlanması için ulusal ve uluslararası girişimlerini sürdürüyor.

Başkan Çinçin, son olarak İstanbul’da düzenlenen Alman-Türk Ticaret ve Sanayi Odası Genel Kurulu’na katılım gösterdi. Başkan Çinçin, Alman-Türk Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Pınar Ersoy’un ve Alman iş insanı yakın dostu Thilo Pahl’ın davetlisi olarak katıldığı forumda deprem öncesi ve sonrasındaki süreçler ile Hatay’ın yeniden inşası sürecini katılımcılara aktardı.

BAŞKAN ÇİNÇİN’DEN KATILIMCILARA TEŞEKKÜR

ATSO Başkanı Çinçin, Hatay’ın sorunlarıyla yakından ilgilenen Alman-Türk Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Pınar Ersoy’a ve Alman iş insanı Thilo Pahl’a teşekkür etti. Hatay’ın toparlanması için her platformda Hatay’ın sesini duyurmaya devam edeceğini belirten Çinçin, el birliğiyle yaraların sarılacağına olan inancını yineledi.Programda Çinçin’in yanı sıra İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz da hazır bulundu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.