BAŞKAN ÇİNÇİN ZİYARETÇİLERİNİ AĞIRLADI

BAŞKAN ÇİNÇİN ZİYARETÇİLERİNİ AĞIRLADI

Şehrin dinamik STK’sı Antakya Ticaret ve Sanayi Odası’nın başarılı başkanı Hikmet Çinçin, ziyaretçilerini ağırlayarak her kesime hitap etmeye devam ediyor.

Başkan Çinçin, Kuantum Araştırma Kurucusu Volkan Kılıç, Saha Müdürü Mahir Özer ve Müşteri Temsilcisi Selver Güngör’ü, Bahçeşehir Koleji Öğretmenlerinden Mustafa Demirkıran ve Öğrencileri Berru İlkim Beştaş, Nehir Kurt ve Sami Ege Kalaycıoğlu’nu, Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Döne Çelik, Ali Çelik ve Ahmet Durmuşoğlu’nu makamında ağırladı.

Bahçeşehir Koleji heyeti ile TÜBİTAK için yaptıkları “Liseler Arası Elektrikli Araç” projesi ile ilgili bilgi alışverişinde bulunan Çinçin, okula yarışmada başarılar dileyerek, her zaman projelere kurum olarak destek olduklarını belirtti. Zafer Partisi heyetine de ziyaretleri için teşekkür eden Çinçin, Hatay ve Türkiye gündemine yönelik sohbette bulundu. Ziyaretler hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.