BAŞKAN KARATAŞ HASSA İÇİN ÜRETİYOR

BAŞKAN KARATAŞ HASSA İÇİN ÜRETİYOR

Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş, Hassa’nın gelecek kuşaklarına güzel bir miras bırakmak için hizmet üretmeye devam ediyor.

SULAMA KAPASİTESİ 3 KATINA ÇIKARTILDI

Başkan Karataş, AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman’ın destekleriyle ilçe çiftçisinin sulama kapasitesini arttırmak için tarım arazileri için su kapasitesi 180000 m3 den 450.000 m3 çıkartıldığını açıkladı. Başkan Karataş açıklamasında; “Hatay Milletvekilimiz Hüseyin Yayman’ın ve şahsımın iş takibi ve gayretleriyle ilçemiz adına tarım arazileri için su kapasitesi 180000 m3 den 450.000 m3 çıkartılmıştır. Milletimiz için gayret ve çaba ile kazandırılmış bu büyük hizmeti sizlere sunmaktan onur ve gurur duyuyoruz” dedi.

VOLKANİK HAYDARLAR GÖLÜ’NE DAVET

Karataş, yakın zamanda çevre düzenlemesi yapılan ve Hassa’nın en turistik bölgesi haline gelen Haydarlar Volkanik Gölüne tüm vatandaşları davet etti.

Mesire alanının tüm vatandaşlara açık olduğunu kaydeden Karataş; “Siz Kıymetli Vatandaşlarımıza büyük emek ve gayretlerle hizmete sunduğumuz “Haydarlar Gölü” vatandaşlarımızın nefes aldığı ailece vakit geçirebildiği bir mekan haline geldi.

Sadece bölge insanımızın değil yerel turistlerin de uğrak noktası olan Haydarlar Volkanik Gölü; doğası, yapısı ile de takdir toplamaktadır.

Çocukluk hayalim olarak adlandırdığım bu değerli projeyi ilçeme kazandırmaktan dolayı gurur duyuyorum” ifadelerini kullandı.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.