BAŞKAN KARATAŞ’TAN ORTAK AKIL VURGUSU

BAŞKAN KARATAŞ’TAN ORTAK AKIL VURGUSU

Hassa’yı Hassalılarla birlik içinde yeniden inşa etmek için Büyük Birlik Partisi’nden Belediye Başkan adayı olan Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş, ziyaretlerini sürdürüyor. İlçeye bağlı Bademli, Yukarıbucak, Eğribucak, Aktepe ve Akbez’de vatandaşlarla bir araya gelen Karataş, istişareye verdiği önemi de bir kez daha gözler önüne serdi. Başkan Karataş, mahalle ziyaretleri kapsamında vatandaşların fikirlerini dinledi. Vatandaş odaklı belediyeciliği hayata geçirdiği Hassa’da hizmetlerle fark yaratan Başkan Karataş, yeni dönemde de vatandaşlarla birlik içinde olmaya devam edeceklerini kaydetti.

“HASSA’MIZI ORTAK AKILLA AYAĞA KALDIRACAĞIZ”

Hassa’nın deprem ile yıkılan ilçelerden olduğunu kaydeden Karataş, geçmişten aldıkları ders ile daha sağlam bir Hassa’yı vatandaşlarla el ele ortak akılla hayata geçireceklerini söyledi. Ziyaretlerde vatandaşlara hitap eden Başkan Karataş; “Mahallelerimizde vatandaşlarımızla bir araya geldik. Geçen beş yıllık süreci değerlendirerek mahallede belediyemizin yapmış olduğu hizmetleri istişare ettik. Kıymetli vatandaşlarımıza ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederiz. Mahallelerimizi el birliği ile ayağa kaldıracağız. Ortak akıl ile hareket etmeye devam edeceğiz. 31 Mart’ta zafer için tüm vatandaşlarımızdan Kara Mehmet’e bir kez daha destek vermelerini istiyorum” ifadelerini kullandı.

KADINLARA ÇİÇEK, HASTALARA ŞİFA DAĞITTI

Başkan Karataş, ziyaretler kapsamında bir araya geldiği Hassalı kadınlara çiçek takdim etti. Tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayan Başkan Karataş, Hassa’da kadınların emeğini ön plana alacaklarını da sözlerine ekledi. Başkan Karataş, son olarak yapımında büyük emeklerinin bulunduğu Hassa Devlet Hastanesi’nde hasta vatandaşlara şifa diledi. Doktorlar ve sağlıkçılar ile de bir araya gelen Karataş, tüm sağlık camiasına iyi çalışmalar dileklerini iletti.

Vatandaşlardan tam destek sözü alan Başkan Karataş, yeni Hassa’yı kısa sürede kuracaklarını da sözlerine ekledi. Haber:Zeliha Naz ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.