BAŞKAN KARATAŞ’TAN YERYÜZÜ CENNETİNE DAVET

BAŞKAN KARATAŞ’TAN YERYÜZÜ CENNETİNE DAVET

Hassa’ya tarihi boyunca yapılmayan hizmetleri gerçekleştiren Belediye Başkanı Mehmet Karataş, tüm vatandaşları yeryüzü cenneti olarak adlandırılan Haydarlar Gölüne davet etti.

Belediye Başkanlığı döneminde çevre düzenlemesi yapılarak turizme kazandırılan ve doğal güzelliği ile ziyaret eden herkesi büyüleyen Volkanik Haydarlar Gölü’nde günün yorgunluğunu atan Başkan Karataş, tüm vatandaşların da günün yorgunluğunu burada atmasını tavsiye etti.

HASSA GELECEĞE HAZIRLANIYOR

Yetki alanında olmamasına rağmen Hassa’da birçok bölgede vatandaşların refahı için çalışmalar yapan Başkan Karataş, Hassa’yı hizmetleri ile geleceğe hazırlıyor. Hassa’da yol çalışmalarından park ve bahçe düzenlemelerine, okul ve sağlık hizmetlerinden deprem yıkımının kaldırılmasına, TOKİ çalışmalarından vatandaşların sorunlarına dek geniş alanda hizmetlerle mücadele eden Başkan Karataş, çalışma aşkıyla vatandaşlardan takdir gördü.

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman ile koordineli çalışmaları vesilesiyle Hassa’da hizmet götürmedik mahalle bırakmayan Başkan Karataş, tüm vatandaşların sorunlarıyla birebir ilgilenerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın işaret ettiği gönül belediyeciliğini de Hassa’da en iyi şekilde uyguluyor. Altyapıdan üstyapıya kadar sorumluluğunda olmamasına rağmen çok sayıda yolu onaran, Hassa’da eksikliği hissedilen altyapıyı da inisiyatif alarak onaran Karataş, mahallelere çok sayıda kalıcı tesis kazandırmayı başardı.

VATANDAŞLAR HİZMETLERDEN MEMNUN

Hassalı vatandaşlar, Başkan Karataş’ın ilçeye kazandırdığı hizmetlerden oldukça memnun. Kara Mehmet olarak da bilinen Mehmet Karataş’ın 5 yıldır hizmet ettiği Hassa’nın geçmişe göre çehresinin değiştiğini kaydeden vatandaşlar; “Başkanımız Mehmet Karataş hizmetleriyle girilmedik mahalle bırakmadı. Her fırsatta yanımızda olarak varlığını hissettirdi. Vatandaşların taleplerini yerine getirerek bizleri memnun etmeyi başardı. Yol dedik yaptı, park dedik yaptı, duvar istedik yaptı. Kendi sorumluluğunda olsun olmasın Hassa için çizmelerini giyip yola revan oldu. Kendisinden Allah razı olsun” ifadelerini kullanarak Başkan Karataş’a şükranlarını ilettiler.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.