BAŞKAN SARI, ALTINÖZÜ’NDE DEZENFEKTEN OLMAYAN YER KALMAYACAK

BAŞKAN SARI, ALTINÖZÜ’NDE DEZENFEKTEN OLMAYAN YER KALMAYACAK

Çin’in Vuhan kentinden başlayarak tüm dünyayı tehdit etmeye devam eden ve alınan tüm tedbirlere rağmen ülkemize de bulaşan Coronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı Altınözü Belediyesine bağlı ekipler, başta kurum ve kuruluş binaları olmak üzere ilçede genel bir dezenfekte çalışması başlattı.

Ülkemizde virüs görülmeye başlandığı andan itibaren tedbirlerin en üst düzeye çıkarıldığını ifade eden Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Altınözü Belediyesi olarak başta kamu kurum ve kuruluş binalarımız olmak üzere dezenfekte çalışmalarımızı başlattık.

Yine ihtiyaç duyulan ve toplu olarak bulunması zorunlu olan alanlarda uygulamalarımız devam edecek. Belediye olarak vatandaşlara çağrımız zorunlu olmadıkça evlerinden çıkmamaları ve toplu bulunulan yerlerde fazla kalmamalarıdır.

Sağlık Bakanlığımızın tavsiyelerine azami ölçüde riayet etmeleri bu salgının önlenmesi için oldukça önemlidir. Belediyemizin iletişim hattı vatandaşlarımıza her zaman açık olacak.

Şüpheli durumlarda yetkililer ile iletişime geçilmesini önemle tavsiye ediyoruz. Zor bir sürecin başlangıcında olduğumuzun farkındayız. Bu süreci birlik ve beraberlikle, dayanışma ve karşılıklı hoşgörü içerisinde atlatacağımıza olan inancımız tamdır.

Tüm hemşehrilerime sağlık ve esenlikler diliyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi. Altınözü’ndeki çalışmalar, vatandaşlar tarafından beğeni topladı. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.