BAŞKAN TOYSAL, SAMANDAĞ’DA GİRMEDİK HANE BIRAKMADI

BAŞKAN TOYSAL, SAMANDAĞ’DA GİRMEDİK HANE BIRAKMADI

31 Mart mahalli idareler seçimlerine sayılı günler kala Samandağ AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Toysal, ilçede çalmadık kapı, girmedik hane bırakmadı.

İlçeye bağlı 42 mahallede her hanede vatandaşlarla buluşarak AK Parti’nin hizmet belediyeciliğini tanıtan Başkan Toysal, Samandağ’da AK Parti’nin zaferi için yoğun mücadele sarf ediyor. AK Parti Samandağ Belediye Başkan Adayı Seyit Ali Aslan’ın seçimleri kazanması için yoğun gayret sarf eden Başkan Toysal, çalışkanlığıyla AK teşkilatın en başarılı İlçe Başkanı olarak gösteriliyor.

SAMANDAĞ’DA AK PARTİ BAYRAĞI DALGALANDIRACAĞIZ

Ziyaretlerde vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ile karşılanan Başkan Toysal, tek hedefinin Samandağ’da AK Parti’nin Belediye Başkanlığını kazanması ve Samandağ’a vatandaşların hak ettiği hizmetlerin getirilmesi olduğunu belirtti. Başkan Toysal, ziyaretlerle ilgili yaptığı açıklamada; “Çalmadık kapı, sıkılmadık el, dokunmadığımız gönül kalmayacak. Bu ilçeyi hep birlikte ayağa kaldıracağız. Kurtderesi Mahallesi Kurtdere ailesinin değerli büyüklerinden Seyit Ali Kurtderesi ve kıymetli ailesini, Baytar ailesinin değerli büyüklerinden Semir Baytar ve kıymetli ailesini hanelerinde ziyaret ettik. Samandağ’da gitmediğimiz mahalle, çalmadığımız kapı, derdini dinlemediğimiz vatandaş kalmadı. Liderimize söz verdik. Samandağ’ı AK belediyecilik ile buluşturacağız” ifadelerini kullandı. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.