Meşale Gazetesi

TOSYALI’DAN BAŞKENT TEMASLARI

TOSYALI’DAN BAŞKENT TEMASLARI

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulundu.Başkan Tosyalı ilk ziyaretini AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimlerden sorumlu Başkan Mehmet Özhaseki’yi, ziyaret etti. Ziyarette Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Dokuzoğlu ve Belediye Meclis Üyesi Erdem Ünlü Çetinkaya da bulundu.

Tosyalı daha sonra TCDD Genel Müdürü Hasan Pezük’ü, AK Parti Hatay Milletvekilimiz Abdulkadir Özel, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Dokuzoğlu ve Belediye Meclis Üyesi Erdem Ünlü Çetinkaya ile birlikte ziyaret ettiklerini aktardı. Belediye Başkanı Tosyalı “TCDD Genel Müdürümü ile İskenderun’umuz için verimli bir görüşme gerçekleştirdik” dedi.

TOSYALI’DAN MHP LİDERİ BAHÇELİ’YE ZİYARET

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yle bir araya geldi.

Ankara’ya bir dizi ziyaretler yapmak için giden İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, MHP Lideri Devlet Bahçeli’yi makam odasında ziyaret ederek İskenderun’da yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Görüşme hakkında sosyal medyada paylaşımda bulunan Başkan Tosyalı, “Kentimiz ve belediyemizin çalışmaları hakkında bilgiler paylaşarak, çalışmalarında kolaylıklar diledik. Varolsun Cumhur İttifakı” İfadelerine yer verdi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.