BAŞKAN ÜSTÜN HALKIN TEVECCÜHÜNÜN ALTINI ÇİZDİ

BAŞKAN ÜSTÜN HALKIN TEVECCÜHÜNÜN ALTINI ÇİZDİ

Arsuz Belediye Başkanı Sami Üstün, beraberinde Meclis üyeleri ve daire müdürleriyle birlikte basın mensuplarının karşısına çıktı. Yaptıkları çalışmaları, projeleri ve anlayışlarını kamuoyuyla paylaşan Başkan Üstün, “31 Mart 2024 seçimlerinde halkın teveccühüyle Belediye başkanı seçildik. 1 Nisan 2024 itibariyle bütün coğrafyanın bu ilçede herkesin belediye başkanı olarak kısa, orta ve uzun vadeli planlarımızı hazırladık” dedi.
Başkan Üstün, Arsuz’un demografik yapısının büyük bir zenginlik içerdiğini belirterek, “Gereçten bugün de koca bir ailenin bir parçası olarak bir aradayız. Çünkü burada, bu memlekette herkesin ortak bir derdi var, bu bölgede yaşayan insanların refahı, huzuru ve yaşam kalitesinin daha yukarılara çekilebilmesi” diye konuştu.
Göreve geldiğinde bütçelerinde 4 milyon 688 bin liralık nakit paralarının olduğunu vurgulayan Başkan Üstün, “Ama borcumuz 67 milyon 463 bin lira idi. Şimdi bu tablo 31 Mart 2024 tarihindeki tablo” şeklinde konuştu. Başkan Üstün, ekip arkadaşlarının göreve geldiği ilk günden itibaren çalışmalarını sürdürdüğünü ve gelecek için hazır olduklarını belirtti.
Başkan Üstün, “Yaşadığımız coğrafyada alışılagelmiş ‘yanlıştan hiza alma anlayışı’ bu çok önemli. Bizler 1 Nisan 2024 itibariyle yanlıştan hiza alan doğruların artık son bulması gerektiği noktasında bir refleks gösterdik” dedi. Artık doğruyu savunan bir anlayışın önemli olduğunu vurgulayan Üstün, “Hepimizin hiza alacağı yer doğrudan yana olmalı ve bizler artık yanlışa doğru demeyen bir anlayış, haktan yana tavır alan bir anlayış” diye konuştu. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.