BAŞKAN YILMAZ DEPREMİN YARALARINI SPORLA İYİLEŞTİRİYOR

<strong>BAŞKAN YILMAZ DEPREMİN YARALARINI SPORLA İYİLEŞTİRİYOR</strong>

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, 6 Şubat depreminin yaralarını sporla iyileştiriyor. 

Deprem öncesinde 7’den 77’ye her yaştan vatandaşa yüzme eğitimi verilmesi amacıyla yapımı tamamlanan, ancak deprem nedeniyle faaliyetleri bir süre askıya alınan yüzme havuzu çocukları yeniden ağırlamaya başladı. Çadırkent ve konteynerkentlerde kalan çocuklara haftada 3 gün verilen eğitimler ile depremin olumsuz psikolojisi düzeltilmeye çalışılıyor. 

Başkan Yılmaz’ın Hizmeti Ulusal Basında Yer Aldı

Başkan İzzettin Yılmaz’ın çocuklara yönelik hizmeti ulusal basında geniş yer buldu. Çocukları servisler ile konakladıkları bölgelerden alıp havuza taşıyarak yüzme eğitimi verilmesini sağlayan Başkan Yılmaz’ın örnek hizmeti geniş kesimler tarafından takdir toplarken, yüzme eğitimi alan çocuklar da Başkan Yılmaz’a teşekkür etti. 

Gerçekleşen faaliyetin kendilerine depremin etkilerini ve çadırda yaşamanın zorluğunu kısa süreliğine de olsa unutturduğunu belirten çocuklar Başkan Yılmaz’ın hizmetinden memnun olduklarını belirterek emeği geçen herkese şükranlarını sundular.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.