BAŞKAN YILMAZ VE MİLLETVEKİLİ SABAHAT ÖZGÜRSOY ÇELİK ASFALTLAMA ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

Başkan Yılmaz ve AK Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik’e incelemeler sırasında, Kanatlı Mahallesi Muhtarı Ahmet Abay ve daire müdürleri eşlik etti.

BAŞKAN YILMAZ VE MİLLETVEKİLİ SABAHAT ÖZGÜRSOY ÇELİK ASFALTLAMA ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz ve AK Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik, Antakya Belediyesi 42 km’lik asfaltlama hamlesi kapsamında Kanatlı Mahallesi Kanatlı Caddesi Asi Nehri kenarında gerçekleştirilen asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Yılmaz ve AK Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik’e incelemeler sırasında, Kanatlı Mahallesi Muhtarı Ahmet Abay ve daire müdürleri eşlik etti.
Başkan Yılmaz, Antakya’da tespit edilen ve altyapı çalışmaları tamamlanmış olan toplam 42 km’lik yolda geniş kapsamlı asfaltlama hamlesi kapsamında asfaltlama çalışmalarının hızlı bir şekilde sürdürüldüğünü belirtti. Kanatlı Mahallesi’ndeki asfaltlama çalışmalarının hızlı bir şekilde devam ettiğini vurgulayan Başkan Yılmaz, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin asfaltlama hamlesini etap etap sürdüreceğini ifade etti.


AK Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik incelemeler esnasında yaptığı açıklamada, Antakya Belediyesi’nce kent genelinde başlatılan asfaltlama hamlesi dolayısıyla Başkan Yılmaz’a ve ekibine teşekkür ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi.
Kanatlı Mahallesi Muhtarı Ahmet Abay ise yapılan hizmetlerden dolayı Başkan İzzettin Yılmaz’a, AK Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik’e ve emeği geçen herkese mahalle halkı adına şükranlarını sunduğunu ifade etti. HABER MERKEZİ

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.