BAŞKAN YILMAZ’DAN ANTAKYA’YA İKİ DEV HİZMET

BAŞKAN YILMAZ’DAN ANTAKYA’YA İKİ DEV HİZMET

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Antakya için gecesini gündüzüne katarak Antakya’da her gün farklı bir projeye imza atmaya devam ediyor. Kentte büyük emekleri olan personellerin iş sözleşmesini imzalayarak moral motivasyonlarını arttıran Başkan Yılmaz, öğrencilerin eğitimlerine katkı sunacak işbirliği için de görüşme gerçekleştirdi. Başkan Yılmaz, Antakya Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası arasında KHK ile işçi statüsüne geçen personeller için 2022 – 2024 yılları arasında geçerli olacak yeni toplu iş sözleşmesini imzaladı. Bu sözleşme ile personellerin tüm hak ve alacakları Antakya Belediyesi güvencesi altında olacağını belirten Yılmaz, anlaşmanın Antakya Belediyesi çalışanlarına hayırlı olması temennilerini iletti.

“ANTAKYA’YI BİLİMİN IŞIĞIYLA AYDINLAYACAĞIZ”

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, kentte bilimsel eğitime destek olmak amacıyla dev işbirliği projesini de hayata geçireceklerini açıkladı. Başkan Yılmaz, “MKÜ, Hatay Bilsem ve Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile 6-7-8 Ekim tarihlerinde düzenleyeceğimiz 2. HEROD Bilim Şenliği hazırlık toplantımızı gerçekleştirdik. Antakya’mızı bilimin ışığı ile aydınlatmaya devam edeceğiz” diyerek kentteki öğrencilere bilimi sevdirmeyi amaçladıklarını belirtti. Başkan İzzettin Yılmaz, projeleriyle Antakya’yı marka kent yapma yolunda hızla ilerliyor. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.