SAMANDAĞ BELEDİYESİ EKİPLERİ HUMMALI ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYORLAR

SAMANDAĞ BELEDİYESİ EKİPLERİ HUMMALI ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYORLAR

Samanda Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde yol bakım, onarım, temizlik, tesviye ve parke kaplama çalışmalarını aralıksız sürdürüyorlar. Her gün birçok farklı mahallede eşzamanlı çalışmalarını sürdüren Samanda Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların taleplerini en kısa sürede çözüme kavuşturmak için mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmalara devam ediyorlar.

Gerçekleştirdikleri çalışmalarla cadde ve sokakları yenileyerek daha güzel bir görünüme kavuşturan Samandağ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından son olarak:Kurtderesi Mahallesi’nde parke onarım ve yol kenarında duvar örme çalışmaları,Yeni Mahalle’de yol düzenleme ve parke onarım çalışmaları, Tomruksuyu Mahallesi’nde yol genişletme, temizlik ve zemin düzenleme çalışmaları, Çanakoluk Mahallesi okul yolunda temizlik ve yol düzenleme çalışmaları, Mağaracık Mahallesi’nde yol kenarında duvar örme çalışması, Yaylıca Mahallesi’nde yol düzenleme ve tesviye çalışmaları, Çöğürlü mahallesinde zemin düzenleme çalışması, Deniz Mahallesi’nde parke onarımı çalışması, Sutaşı Mahallesi’nde yol temizlik çalışmaları gerçekleştirildi. Samandağ Belediyesi’nden yapılan açıklamada, vatandaşların refahı ve daha güzel bir Samandağ için ilçe genelinde hummalı çalışmaların sürdürüldüğü ifade edildi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.