BİZE EMANET EDİLEN AİLELERİ YALNIZ BIRAKMAYACAĞIZ

BİZE EMANET EDİLEN AİLELERİ YALNIZ BIRAKMAYACAĞIZ

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, Ramazan Bayramı dolayısıyla vatandaşlara hanelerinde ziyaretlerde bulunarak hayır dualarını aldı.

İkinci kez Belen Belediye Başkanı olarak tam mutabakat ile seçilen ve Belen’i hizmetlerle şahlandırma yolunda olan Başkan Gül, İssume Mahallesinden Ömür ve Atilla Öcal ailesini, Belen Muharip Gaziler Derneği Temsilcisi Gazi Ömer İncesu’yu, şehit Emirhan Ateş’in ailesini, 2000 yılında İstanbul’da Şehit düşen polis memuru Hasan Acus’un ailesini, Şehit Polis Memuru Emirhan Şimşek’in ailesini, Halilbey Mahallesi’nde ikamet eden gazi Mevlüt Çokbilgi’yi ve çok sayıda vatandaşı hanelerinde ziyaret etti.

Ziyaretlerle ilgili açıklama yapan Başkan Gül; “Bayramlar, bizi bir araya getiren, kalplerimizi ısıtan, sevgi dolu anlardır. Bugün, bu anlamlı gün vesilesiyle tüm hemşerilerimle bir araya gelmek, birlikte güzel zaman geçirmek, bizleri son derece mutlu ediyor. Sevgi ve kardeşliğin en güzel örneklerinden birini yaşamak üzere halk bayramlaşmamızda bir kez daha birlik ve beraberliğimizi perçinlemek, sevgi ve hoşgörü bağlarımızı güçlendirmek için bir araya geldik. Şehit ve gazilerimizin fedakarlığı ve cesareti, milletimizin gönlünde daima yaşayacak. Bizlere emanet ettikleri vatan toprağını sonsuza kadar koruyacağız. Ailelerine ve sevenlerine sabır, şehitlerimize Allah’tan rahmet niyaz ediyorum. Gazilerimize de afiyetler diliyorum” ifadelerini kullandı. Ziyaretlerde Belen Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz da hazır bulundu.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.