BİZİ 6 ŞUBAT ÖLDÜRMEDİ İSE GELECEK ÖLDÜRECEK!

BİZİ 6 ŞUBAT ÖLDÜRMEDİ İSE GELECEK ÖLDÜRECEK!

Ölmememiz için kim önlem alacak

Antakya Odabaşı’nda yıkılan 8 katlı bina Hatay’da vatandaşların can güvenliğinin olmadığını bir kez daha gösterdi.
Kara yöntemle yapılan yıkım çalışmaları, başta firma çalışanları olmak üzere tüm Hataylı vatandaşların da canını ve mallarını tehlikeye atıyor. Hatay Valiliği’nin kesin kural koymasına rağmen hiçbir kurala uymayan ithal yıkım firmalarının sebep olduğu ihmaller yüzünden onlarca vatandaş can verdi. Son olarak Odabaşı’nda patlatma yöntemi kullanmadan kepçe ile yapılan yıkım çalışmalarında genç bir kepçe operatörü enkaz altında kalarak can verdi.
ÖLMEMEMİZ İÇİN KİM ÖNLEM ALACAK?
Bu olayın ardından ise hiç kimse harekete geçmedi ve konuyla ilgili açıklama yapmadı. Hatay’da yıkım firmaları daha önce defalarca kez sağlam binaları yıkmış, ya da diğer binaları yıkarken sağlam binalara da zarar vermişti. Enkaz kamyonları ve hurda yüklü kamyonlar trafikte yüzlerce kazaya sebep oldu. Vatandaşlar, aynı olayların hemen her gün tekrarlandığı kentte can güvenliklerinin kim tarafından sağlanacağını merak ediyor. Yetkili firmanın ihmaline kurban giden genç kepçe operatörünün kaderini yaşamak istemeyen Hataylı vatandaşlar yetkililere seslenerek can ve mal güvenliklerinin korunmasını istiyor.Haber:Kazım ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.