BU FOTOLARA SİZDE ÇOCUKLARINIZDA BAYILACAKSINIZ!

BU FOTOLARA SİZDE ÇOCUKLARINIZDA BAYILACAKSINIZ!

Çocukluk fotoğraflarımıza bakmak her zaman keyifli bir durum olmuştur hepimiz için. Kimimiz siyah beyaz kimimiz de renkli çocukluk fotolarımıza baktığımızda çocukluğumuzun en sevimli hallerini duygu dolu gözler ile izleriz. Son dönem Fotoğraf Makinesi teknolojisi ve fotoğraf düzenleme teknikleri ile günümüz çocukları o kadar güzel kareler ile çocukluk hallerini ölümsüzleştiriyorlar ki bizde bu konuda en iyi isimlerden birini ziyaret ettik sizler için.

Fine Art tekniği ile çektiği fotoğraflar ile büyüleyen fotoğraf sanatçısı olarak bilinen Fatma Akar,Son dönemde en değerli varlıklarımız olan çocuklar için çektiği birbirinden muhteşem kareler ile dikkatleri üzerinde toplamaya devam ediyor. Fotoğraflara sanat etkisi kattığı Fine Art tekniği ile ortaya çıkardığı fotoğraflar ile sektörde adından söz ettirmeyi başaran Fatma Akar, Bölgemizde çocuk fotoğrafları konusunda en çok tercih edilen isimler arasında yer alıyor. Sosyal medya üzerinden yayınladığı Fine Art çocuk fotoğrafları ile takipçilerinin günden güne artığı sanatçı sadece bölgemizden değil diğer şehirlerden de ilgi gören başarılı bir fotoğraf sanatçısı olarak da çıkıyor karşımıza.

Kendi kendine öğrendiği Fine Art tekniği ile çocuk fotoğraflarında fark yaratmaya devam ettiğini söyleyerek sözlerine başlayan başarılı Fotoğraf Sanatçısı Fatma Akar açıklamasında:” Dijital teknolojinin etkisi ile günden güne gelişen fotoğrafçılık sektöründe her geçen gün ortaya çıkan yenilikler sanata farklı boyut katmaya devam ediyor. İşte onlardan bir tanesi Fine Art tekniği ile çekilen fotoğraflar. Daha antik, daha sinematografik daha etkili portre fotoğraflarının ortaya çıktığı Fine Art Tekniğinde minikler en tatlı halleri ile fotoğraf arşivlerinde yerlerini alıyorlar. Faaliyet gösterdiğim stüdyomda çok fazla dekora sahip olduğumu söylemek istiyorum. En son teknolojiye sahip makinelerim ve ekipmanlarım ile gerçekleştirdiğim çocuk fotoğrafları çekimlerimde ortaya çıkan sanat eserlerim ile ailelerin olduğu kadar bende son derece keyif almaktayım. Yeni yıla sayılı günler kala Yılbaşı esintilerin olduğu fotoğraflar daha bir tercih ediliyor bu günlerde. Çekimlerimi ailelerin izni ile paylaştığım İnstagram sayfam olan @fatmaakarphotography’i incelemenizi tavsiye ederim. Çocuklarının en güzel anlarını ölümsüzleştirmek isteyen herkesi stüdyomuza bekliyoruz.”dedi.
Fine Art tekniği ile çektiği çocuk fotoğrafları ile Uluslar arası yarışmalarda 2 birincilik 1 üçüncülük ve 2 mansiyon ödülü alarak kariyerime ödüllü fotoğrafçı olarak devam eden Fotoğraf Sanatçısı Fatma Akar’ı randevu için 0 544 641 04 96 nolu telefondan arayabilirsiniz. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.