CHP ANTAKYA’DAN GÖVDE GÖSTERİSİ

CHP ANTAKYA’DAN GÖVDE GÖSTERİSİ

Cumhuriyet Halk Partisi Antakya İlçe Teşkilatı, mahalle temsilcilerinin de katıldığı programda bir araya geldi. HBB Meclis Salonu’nda düzenlenen toplantıya CHP İl Başkanı H. Ramiz Parla, Antakya İlçe Başkanı Ümit Kutlu, Antakya İlçe Kadın Kolları Başkanı Alev Gümüş, ilçe yöneticileri ve mahalle temsilcileri katıldı.

PARLAR: HATAY’IN HER KÖŞESİNDE SEÇİME HAZIRIZ

Programda konuşan Başkan Parlar, CHP Antakya’nın tüm mahallelerde örgütlendiğini ve bunun büyük bir başarı olduğunu kaydetti. Başkan Parlar; “CHP Antakya İlçe örgütümüzün düzenlediği toplantıda Mahalle başkanlarımız, gençlik ve kadın temsilcilerimiz ile bir araya geldik. Önümüzdeki sürecin değerlendirmesini yaptık. Hatay’ın her köşesinde seçimlere hazırız” dedi.

GÜMÜŞ: BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ

CHP Antakya İlçe Kadın Kolları Başkanı Alev Gümüş, yaptığı açıklamada; “Bugün CHP Antakya İlçe örgütü olarak İl Başkanımız Ramiz Parlar’ın ve il yönetim kurulu üyelerimizin katılımı ile Mahalle başkanlarımız, gençlik ve kadın temsilcilerimiz ile bir araya geldik. Önümüzdeki alt aylık sürecin yol haritasını belirledik. Antakya’mızın her mahallesinde örgütlüyüz ve ilk seçimlere hazırız. GELİYOR, GELMEKTE OLAN” ifadelerini kullandı.Program, çekilen aile fotoğrafıyla sona erdi. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.