CHP HATAY TİRYAKİ’NİN ÇİFTLİĞİ Mİ?

CHP HATAY TİRYAKİ’NİN ÇİFTLİĞİ Mİ?

Hatay’da seçimleri şaibe söylentileri arasında kazanan Hakan Tiryaki’ye yönelik eleştirilerin ardı arkası kesilmiyor.

Listesini hısım akrabalarla doldurduğu, listenin çoğunu partiyi ileriye taşıyacak isimlerle değil yerinde saydıracak, yerel seçimleri de zora sokacak kişilerle doldurduğu söylenen Tiryaki’nin, partiyi adeta aile çiftliğine çevirdiği söyleniyor.

CHP’DE AYNI TAS AYNI HAMAM

CHP’yi Hatay’da ve Türkiye’de iktidara taşıyacağız söylemleri ile başa getirilen, ancak aradan geçen uzun sürede hiçbir faaliyet göstermeyerek Hatay’da ilk sınavında sınıfta kalan Tiryaki, Türkiye siyasi tarihinde az rastlanan antidemokratik uygulamaya imza atmayı da başardı. 14 ilçe başkanının destek verdiği bir toplantı tertip ederek parti içindeki çok sesliliğin önünü kesen Tiryaki, böylece partinin ilkelerine de aykırı davranarak partili vatandaşların eleştirilerini aldı.

KÜSKÜNLERİN SAYISI ARTIYOR

Partide değişim isteyen onbinlerce CHP’linin sesine kulak tıkayan CHP yönetiminin Tiryaki ısrarı partideki küskünlerin sayısını da arttırdı. Hatay’da 14 Mayıs’ta önde bitirilen seçimi elleriyle Cumhur İttifakı’na sunan Tiryaki yönetiminin yaklaşan yerel seçimler öncesinde parti için büyük risk olduğunu belirten küskünler, bu zihniyet ile devam edilmesi halinde yerel seçimlerde yeni ilçelerin kazanılması değil, eldeki belediyelerin de riske gireceğini belirttiler. Parti içinde çatlak sesler artarken, partiyle bağlarını Hakan Tiryaki’nin yüzünden koparan eski CHP’liler, parti üst yönetiminin i kongresi ile ilgili soruşturma başlatmasını istiyor.  Haber:Kazım ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.