Çocukları sevindirdiler

Hatay Sevgi ve Şefkate Muhtaç Çocukları Koruma Derneği Üyeleri, sevgi ve iyilik hareketine devam ediyor.

Çocukları sevindirdiler

Hatay Sevgi ve Şefkate Muhtaç Çocukları Koruma Derneği Üyeleri, sevgi ve iyilik hareketine devam ediyor.İhtiyaç sahibi çocukları sevindirmeyi kendilerine bir görev sayan dernek üyeleri bu anlamda Samandağ Gözene Defne Rotary İlkokulu ve Ortaokulu’nu ziyaret ettiler.Okul içinde düzenlenen etkinliğe Hatay Sevgi ve Şefkate Muhtaç Çocukları Koruma Derneği Başkanı Serpil Öğüt, Okul Müdürü Semir Aslan, dernek üyeleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Dernek Başkanı Serpil Öğüt, 15 yıldır sosyal sorumluluk bilinci ile ihtiyaç sahibi çocuklara destek verdiklerini ifade ederek, “geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın yüzlerinin gülmesi bizleri mutlu ediyor” dedi. Başkan Öğüt, kırtasiye desteği sağlayan Latife Soysal’a ve ulaşım desteği veren Antakya Belediye’ne teşekkür etti.Okul Müdürü Semir Aslan, Dernek Başkanı Serpil Öğüt’e teşekkür ederek plaket verdi.İhtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye ve giyim ve ayakkabı yardımı yapıldı.Dernek üyeleri, öğrenciler ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirerek mutluluklarına ortak oldular. HABER MERKEZİ

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.