MİLLETVEKİLİ ÖZEL HATAY İÇİN YOĞUN MESAİDE

MİLLETVEKİLİ ÖZEL HATAY İÇİN YOĞUN MESAİDE

AK Parti Hatay Milletvekili Av. Abdülkadir Özel, Hatay’ın sorunlarının çözümü için beraberindeki Hatay Valisi Mustafa Masatlı, AK Parti Hatay Milletvekilleri Adem Yeşildal, Hüseyin Yayman, Kemal Karahan, İl Başkanı Mehmet Öntürk ve İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ile birlikte Ankara’da yoğun mesai harcadı. 

Hatay’ı karış karış gezerek kentin sorunlarını en iyi bilen isimlerden olan Milletvekili Özel, bu sorunların çözümü noktasında bakanlar ile bizzat istişarelerde de bulundu.

Hatay Valisi Mustafa Masatlı’nın başkanlığındaki toplantıların yanı sıra bakanlar ile sık sık sorunların çözümüne yönelik istişarelerde bulunan Özel, Hatay’ın ayağa kalkması için yapılması öncelikli çalışmaları da bakanlara aktardı.

Milletvekili Özel, beraberindeki heyetle Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’yi, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar’ı, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı ve Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ı ziyaret eden heyette yer alan Milletvekili Özel, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya da Hatay’a yapılan yatırımlardaki desteklerinden dolayı teşekkürlerini sundu. Hatay için yapılacak çok işleri olduğunu kaydeden Milletvekili Özel, Hatay ayağa kalkana kadar durmadan çalışacaklarını da sözlerine ekledi.Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.