DEFNE DEVLET HASTANESİNİN KAPASİTESİ ARTTIRILIYOR

DEFNE DEVLET HASTANESİNİN KAPASİTESİ ARTTIRILIYOR

Sağlık alanında atılan adımlarla ilgili bir açıklama yapan Hatay Valisi Mustafa Masatlı, deprem sonrasında çok kısa bir sürede inşa edilerek hizmete başlayan 300 yatak kapasiteli Defne Devlet Hastanesinde ameliyathanelerin devreye alındığını daha önce açıklamıştı.

O açıklamasını bu kez Antakya Araştırma Hastanesi ile taçlandıran Vali Masatlı, uzun uğraşlar sonrasında belli bir seviyeye getirilen Antakya Araştırma Hastanesinin en geç 15 Aralık tarihine kadar 400 yatak kapasitesiyle hizmete başlayacağını duyurdu.

Öte yandan 200 yatak kapasiteli İskenderun Devlet Hastanesinin de Kasım ayı sonu itibariyle tam teşekküllü bir şekilde hizmet vereceğini söyleyen Masatlı, “Diğer taraftan, Erzin, Payas ve Altınözü’ndeki devlet hastanelerinin temellerini attık. Kısmet olursa Mart itibarıyla buradaki sağlık tesislerimizi de hizmete alacağız. Sağlık personeliyle ilgili herhangi bir sorunumuz yok” ifadesinde bulundu.

Vatandaşlar Hatay Valisi Mustafa Masatlı’ya sağlık alanında yürütülen kararlı çalışmalar sonrasında alınan mesafe için de teşekkür ederek şunları söylediler: “Sayın valimizin kararlı çalışması sonrasında gerek Defne Devlet Hastanesinde yapılan iyileştirmeler gerekse Antakya Araştırma Hastanesinin 15 Aralık’tan itibaren hizmete alınacak olması bizleri çok mutlu etti. Bu önemli bir gelişmedir ve bu alanda yaşanan sıkıntıları çok azaltacağına inanıyoruz” dediler.

Hatay’da elektrik, su, trafik ve kirlilik alanında yaşanan sıkıntıları da hatırlatan Vatandaşlar Vali Masatlı’dan çözüm istediler.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.