“HATAY’DA ‘PROJE MERKEZİ’ KURULDU”

“HATAY’DA ‘PROJE MERKEZİ’ KURULDU”

Hatay’da toplumun ihtiyaçlarının tespit edilerek ihtiyaçlara uygun çözümler ve projeler üretilmesi amacıyla “Proje Araştırma Uygulama ve Geliştirme Merkezi kuruldu.”

Metin Turan ve gönüllüler tarafından kurulan proje merkezi, seminer ve sempozyumlar düzenleyerek geniş kitlelerin bilgilendirilmesini de amaçlıyor. Proje Merkezi kurucusu Metin Turan, merkezin misyonuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Toplumun; farklı ihtiyaçlarını tespit etmek, bu ihtiyaçların karşılanmasına destek sağlamak amacıyla projeler geliştirmek ve uygulamak, sosyal, kültürel, tarihi, hukuki, psikolojik, ahlak ve ilime dair, bilimsel ve sanatsal araştırma, inceleme, proje geliştirme ve uygulama, çeşitli kültürlerin birbirleriyle ilişkilerinde etkileşimlerinin tespiti, her tür inanç, dil, din, etnik grup gibi faktörlerin bu oluşum içindeki rollerinin izlenmesi, üniversite, sanayi, ticari kurum ve kuruluşlar, dernekler, vakıflar ile işbirliği projeleri ve insan kaynakları yönetimi ile yöneticilik konusunda yapılan bilimsel ve uygulamalı çalışmalara katkıda bulunmaktır.

AMACIMIZ HATAY’I EN ETKİN PROJE ŞEHRİ HALİNE GETİRMEKTİR

Yeni çalışmaların yapılmasını teşvik etmek, gençlere kişisel gelişim desteği sağlamak, gençlerin girişimcilik kültürünü geliştirmek, çağdaş dünyada iç ve dış olmak üzere felsefi-düşünsel, ideolojik, bilimsel, teknolojik ve benzeri akımların toplum kültürümüz üzerindeki tesirlerinin ortaya çıkarılabilmesi için, akademik çalışmalar ve araştırmalar yapılması, yayınlanması ve ortaya çıkacak ürünlerin seminer, sempozyum, konferans gibi bilimsel ve kültürel etkinlikler aracılığıyla topluma aktarılması ve böylece oluşacak özgür düşünce ve bilgi birikiminin evrensel değerlerle birlikte en geniş anlamda  yaygınlaşmasının sağlanmasıdır. Vİzyonumuz ise Hatay’ı, Türkiyenin en etkin proje şehri haline getirmektir” dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.