EMNİYET VE JANDARMA’DAN ÖZEL HAREKATLI DENETİM!

EMNİYET VE JANDARMA’DAN ÖZEL HAREKATLI DENETİM!

Hatay’ın İskenderun ilçesinde Emniyet Müdürlüğü vatandaşların huzur ve güveni için genişletilmiş alan uygulamaları kapsamında gerçekleştirdiği kontrollere özel harekat polisleri de katıldı.
İlçede otuz noktada sabit, 17 noktada motorize ve hareketli olmak üzere şehir genelinde polis kontrol uygulaması yaptı. Çok sayıda polis ekiplerinin yer aldığı denetimlerde, durdurulan araçlar didik didik arandı, şüphelilerin üzeri de arandı.
İskenderun genelinde gerçekleştirilen denetim uygulamasına ilçe jandarma ekipleri de destek verdi, Kaymakam Murat Sefa Demiryürek, Emniyet Müdürü Nevzat Güneş ve ilçe Jandarma komutanı Binbaşı Yusuf Yıldırım da polis noktalarına gitti, vatandaşlarla sohbet etti.
Denetimlerle ilgili İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, vatandaşların huzur ve güvenliği için güvenlik güçleriyle koordineli bu tür uygulamalar yaptıklarını belirterek “Vatandaşlarımızın huzur ve güven ortamında rahatlıkla yaşayabilmeleri için bundan sonra da bu uygulamalar devam edecek. 24 saat esasına göre görev yapan güvenlik güçleri tür uygulamalarla aynı zamanda aranan şüphelilerin yakalanmasına da ciddi katkı sağlıyor” dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.