YAYLADAĞI STADI YEŞİLLENDİ

YAYLADAĞI STADI YEŞİLLENDİ

Geçen sezonun şampiyonu Yayladağıspor’un maçlarına ev sahipliği yapacak olan Yayladağı Stadında çim serme işlemleri başladı.

Yayladağı’na her alanda olduğu gibi modern bir tesis kazandırma çabasında olan Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, çalışmaları yerinde inceledi.

YALÇIN: İLÇEMİZE FİFA STANDARDINDA TESİS KAZANDIRIYORUZ

Çalışmaların tamamlanmasıyla stadyumun ilçe halkına hizmet vereceğini belirten Başkan Yalçın, “Sentetik Çim Serilme Çalışmaları Devam Ediyor. Futbol Sahamız FIFA Standartlarında Yapılıyor. Sentetik Çim Serilmesi ve Profesyonel Aydınlatma direkleri tamamlanan Futbol Sahamızın, 480 kişilik Tribün, Hakem odaları, Ev sahibi ve misafir takım odaları ve Teknik direktör kulübeleri için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlçemize ve gençlerimize hayırlı uğurlu olsun.

Başta Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Gençlik ve Spor Bakanımız M. Muharrem Kasapoğlu’na , Milletvekilimiz Sn. Sabahat Özgürsoy Çelik’e sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.