GÜLİSTAN’DAN KOZA EVİ ZİYARETİ

GÜLİSTAN’DAN KOZA EVİ ZİYARETİ

Eğitimin yalnızca okullarda ve dört duvar arasında yapılmayacağını bilen ve çalışmalarını bu prensip üzerine yapan Defne İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan, ilçe protokolü ile birlikte Defne Koza Evini ziyaret etti.

Defne ilçesinin önemli gelir kaynakları arasında yer alan binlerce yıllık meslek ipek böcekçiliği serüvenini yerinde görmek isteyen Gülistan, Koza evi sorumlusu Tülay Genç’ten yapılan çalışmalar ve ihtiyaçlarla ilgili bilgiler aldı. Ziyaret ile ilgili İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden yapılan bilgilendirmede; “Defne Kaymakamı Mesut Çoban İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan ve İlçe Tarım Müdürü Müttalip Kurt ile birlikte Koza Evini ziyaret ettiler. Kaymakam Mesut Çoban 29.11.2023 tarihinde İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Kemal Gülistan ve İlçe Tarım Müdürü Müttalip Kurt ile birlikte ile birlikte Defne Koza Evini ziyaret ettiler. Koza evinin atölyelerini gezen Kaymakamımız ve Müdürlerimiz Koza evi sorumlusu Tülay Genç’ten yapılan çalışmalar ve ihtiyaçlarla ilgili bilgiler alarak başarılar dilediler” denildi. Müdür Gülistan, Tülay Genç ve tüm ekibe teşekkür ederek çalışmalarında başarı dileklerini iletti. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.