GÜNDEMİMİZDE ERKEN SEÇİM YOK!

GÜNDEMİMİZDE ERKEN SEÇİM YOK!

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, hem iç hem de dış politikaya dair konuştuğu basın toplantısında, seçimlere işaret etti. TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı, AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Meclis’te düzenlediği basın toplantısında, Türkiye’nin, Rusya-Ukrayna savaşı konusunda yürüttüğü aktif dış politikayla ön plana çıktığını söyledi.

Uluslararası basında çıkan yazılara ve yapılan değerlendirilmelere bakıldığında, Türkiye’nin önemi konusunda tüm dünyanın hemfikir olduğunu kaydeden Yayman, “Ukrayna ile Rusya arasındaki çatışmaların bir an önce son bulmasını ve iki ülke arasındaki ilişkilerin bir an önce normalleşmesini ve barışın sağlanmasını arzulamaktayız” diye konuştu.

Hüseyin Yayman, Türkiye’nin, yürüttüğü dış politikayla dünyanın takdirini kazandığına işaret ederek, “Türkiye, dünyada daha fazla konuşuluyor, daha fazla takdir ediliyor. 21. Asır, Türkiye’nin ve Türklerin asrı olacaktır. 21. Asırda, dünyanın süper gücü olan bir Türkiye’yi göreceğiz” değerlendirmesinde bulundu. Erken seçim tartışmalarına da değinen Yayman, seçimlerin 2023 yılında yapılacağını, erken seçimin gündemlerinde olmadığını belirtti. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.