İYİ PARTİ ANTAKYA’DA 2. YUSUF DİKER DÖNEMİ

İYİ PARTİ ANTAKYA’DA 2. YUSUF DİKER DÖNEMİ

İYİ Parti Antakya İlçe Başkanlığı 3. Olağan Kongresi’nde tek aday olarak seçime giren mevcut Başkan Yusuf Diker, 2. kez başkan seçilerek güven tazeledi.

HAT-MEK Konferans Salonu’nda yapılan kongreye İYİ Parti Hatay İl Başkanı Şefik Çirkin ve 14 İlçe Başkanı, CHP Antakya İlçe Başkanı Ümit Kutlu, DEVA Partisi Antakya İlçe Başkanı Uğur Çakılı, İYİ Parti Hatay Milletvekili Aday Adayı Serhat Tabanca, İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi ve İYİ Parti Kadın Politikaları Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Servet Hali, STK temsilcileri, muhtarlar, il ve ilçe yöneticileri ile teşkilatı katıldı.

DİKER: “MİLLET BİZİ ÇAĞIRIYOR”

Kongrede güven tazeleyerek ikinci kez Antakya İlçe Başkanlığı görevini yürütmeye hak kazanan Yusuf Diker yaptığı konuşmada; “İYİ Parti Antakya İlçe Başkanlığı 3. Olağan Kongremize hoşgeldiniz. Bu güzel günde ekonominin kötülüğünden, asgari ücretten, memura ve emekliye yapılan zamdan, ülkenin mülteci cenneti oluşundan, iç ve dış politikadan bahsedip keyfinizi, neşenizi bozmayacağım. Zira bu kötü gidişe son vermeye az kaldı. İYİ Parti iktidarında, Sayın Genel Başkanım Meral Akşener liderliğinde bu sorunların tamamının çözüleceğine hepimizin inancı tam. Az kaldı. Çünkü millet bizi çağırıyor. Bu duygu düşüncelerle hepinizi selamlıyorum. Kongremize hoşgeldiniz” ifadelerini kulllandı.

Selamlama konuşmalarının ardından kongrede oy kulllanımına geçildi. Üyelerin tamamının oyunu alan Diker, 2. kez İYİ Parti Antakya İlçe Başkanı seçildi. Başkan Diker, kongre sonunda tebrikleri kabul ederek kendisine güvenenlere teşekkür etti.  Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.