HASSA’DA 3917 DEPREM KONUTU NEREDEYSE TAMAMLANDI

HASSA’DA 3917 DEPREM KONUTU NEREDEYSE TAMAMLANDI

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, depremden en fazla zarar gören yerleşim birimlerinden Hassa ilçesine yapımına başladığı 3917 deprem konutunu neredeyse tamamladı.

Vali Mustafa Masatlı, hafta sonunda bölgeye giderek, deprem konutlarının inşaatlarını yerinde gözlemledi ve bir konutun anahtarını sembolik olarak hak sahibi bir vatandaşa verdi. Konutların 2-3 ay içinde tamamlanarak sahiplerine dağıtılabileceği belirtildi.

Yetkililer, Hassa’daki çalışmalar hakkında şu bilgileri verdi: “Hassa ilçemizde yeni bir şehir kuruyoruz. Hassa TOKİ Konutları toplamda 3917 konut ve 206 bloktan oluşuyor. Sosyal donatı alanları da bulunuyor. Valimiz Mustafa Masatlı, Hassa ilçemiz Aşağıkarafakılı Mahallemizde yapımı sona yaklaşılan TOKİ Konutları’nda incelemelerde bulundu. Valimiz, hak sahibi bir vatandaşımıza anahtarını teslim ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.” Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.