TÜRKİYE’YE ÇAĞ ATLATAN PARTİMİZİN 22. YILI KUTLU OLSUN

TÜRKİYE’YE ÇAĞ ATLATAN PARTİMİZİN 22. YILI KUTLU OLSUN

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Adalet ve Kalkınma Partisinin 22. Kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Yavuz Mesajında; “Aziz Milletim, değerli hemşehrilerim. Öncelikle şunu belirtmek isterim ki; 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimlerinde Milletimiz Ülkesinin ve evlatlarının aydınlık geleceği içinTürkiye Yüzyılını tercih ederek hem dışarıya hem de içeride ki işbirlikçilerine anlamlı bir mesaj vermiştir.

O mesaj da; “Türkiye Yüzyılına 22 Yıldır güvenimizi sarsmayan Dünya liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Ak Parti Ülkemizin ve Dünya mazlumlarının geleceğidir.

O sebeple Ak Davamız sadece Türkiye için değil, Dünya mazlumlarının da kutlu davası olmuştur. Çünkü Davamız Haktır. Davası hak olanın da zaferi ve zaferleri muhakkaktır.

Ve yine o sebepledir ki; “Türkiye Cumhuriyet tarihinin ilk Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde 14 Ağustos 2001 tarihinde kurulan partimiz, Ülkemiz için Milat olmuştur.

Dünya liderimizin Başkomutanlığında Ak Davamız aziz milletimizin kalbinde ebedi taht kurmuştur.

22 Yılda manifestolara, 367 garabetleri, 17 – 25 Aralık girişimleri, 15 Temmuz hain fetö kalkışması gibi dış mihrak projelerine karşı, ve hatta 6 Şubat’ta 11 ilimizde yaşanan dünya tarihinin en büyük afeti sonrasında Cumhurbaşkanımız liderliğinde ki hükümetimizin çok kısa sürede depremin yaralarını sarmak için gösterdiği sıra dışı çalışmaları halkımız tarafından takdir ve teveccüh görmüştür.

Milletimizde bu inanç ve güven var iken, Ak Partimizin de bu azmi, Vatan, Millet ve hizmet aşkı var iken, Dünya ülkesi olan Türkiye daha nice yüzyıllar boyu Dünya lideri olacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle, kuruluşundan bu güne kadar Ak Partiye hizmet ve emek veren başta kurucu Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN olmak üzere tüm Bakanlarımıza, Milletvekillerimize, kıymetli teşkilatlarımızın bütün fertlerinin, Ak partiye desteğini esirgemeyen aziz milletimize en içten dileklerimle teşekkür eder, sevgi ve saygılarımı sunarım.”

Ebediyete intikal etmiş bütün dava arkadaşlarımıza Allah’tan (c.c.) Rahmet diliyorum. Mekânları Cennet olsun.” Dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.