HATAY ÜLKÜ OCAKLARINDAN MUHTEŞEM İFTAR

HATAY ÜLKÜ OCAKLARINDAN MUHTEŞEM İFTAR

Depremlerden en çok etkilenen Hatay’da Hatay ülkü ocakları il başkanı Alihan Döner kurduğu çadırkentte , Kütahya Tavşanlı Tunçbilek Belediye Başkanı Mustafa Düzgün ile birlikte iftar yemeği verdi.

İftara Hatay ülkü ocakları çadırkent sakinlerinin yanı sıra Kütahya’dan gelen özel misafirler ve Zubeuty premium güzellik markasının sahibi – iş insanı ve uygulayıcı yapımcı Zuhal Adıgüzel katıldı.

İftar sonrasındaki Kütahya Tavşanlı Tunçbilek Belediye Başkanı Mustafa Düzgün , Hatay ülkü ocakları il başkanı Alihan Döner ve Zubeuty premium güzellik markasının sahibi,iş insanı ve uygulayıcı yapımcı Zuhal Adıgüzel çocuklara oyuncak dağıtarak çocukları mutlu ettiler. Zubeuty premium güzellik markasının sahibi – iş insanı Zuhal Adıgüzel Hatay ülkü ocakları çadırkentteki vatandaşlarla sohbet ederek dertlerine derman oldu.

Hatay ülkü ocakları başkanı Alihan Döner, Kütahya Tavşanlı Tunçbilek Belediye Başkanı Mustafa Düzgün ve İş insanı Zuhal Adıgüzel Hatay’ı asla unutmayacaklarını ve Hataylıların her zaman yanlarında olduklarını ifade ettiler.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.